Novi Sad
23.02.2012.
08:07
Privredni sud u Novom Sadu u ponovljenom postupku ponovo je presudio u korist Kanala 9 u sporu sa SBB-om pa ovaj kablovski distributer ponovo ima obavezu da novosadsku televiziju vrati u osnovni paket analognih programa.
  • Zlatko

    25.02.2012 12:36
    Nije Nova zabranila, nego neda džabe!
    Televizija Nova traži da joj SBB plati pravo na emitovanje u svom sistemu. Dakle nije Nova zabranila, nego neda džabe! Pa kada već plaćamo pretplatu, a vidi se koliko nas hoće program ove televizije da gleda, onda neka SBB lepo sklopi ugovor sa njima, plati im i uradi nešto za svoje korisnike, nas!!! Tako se brine o svojim korisnicima! A briga SBB je: da ih baš briga za nas, svoje korisnike! Servira nam što njima odgovara i skida nam programe kako njima odgovara!!!
  • Jovan

    24.02.2012 17:08
    Za sve one koji se zale za Novu TV - http://www.ratel.rs/upload/documents/Novosti/Odluka%20o%20zabrani%20prava%20reemitovanja%20programa%20Nove%20TV.pdf

    Razumem da ste besni, ali Nova TV je zaista sama zahtevala da se prekine emitovanje.

    Sto se Duge TV tice, RATEL je tu umesao prste i zabranio emitovanje te TV stanice u kablovskim sistemima u NS. Ne znam za ostale gradove.

    A sto se tice SBB-a... pa nista lepo.
  • 24.02.2012 10:33
    Bez Kanala 9 i emisije "Otvoreni ekran" moj život nije imao smisla! Sada mi je lakše!
  • ns

    23.02.2012 14:41
    a Nova? a Duga? baba oće da nam crkne bez Duge, ajte dođte i objasnite babi od 80 godina da je došlo vreme vašeg iživljavanja! Gospodo iz SBB-a želimo vam sve najgore! prijatno! ah da a za nemački rtl vam nikad nećemo oprostiti a doće doba promenuće se uloge trebaćemo mi vama živi bili!!!
  • Radoznao sam

    23.02.2012 13:06
    Pitanje za radoznale novinare
    Zamolio bih novinare ovog radija ili bilo kog drugog medija koji se bave istraživačkim novinarstvom, a čitaju komentare, da li mogu da saznaju da li je agencija za borbu protiv korupcije dala saglasnost da SBB kupi KDS iz NS-a, pošto je to tako tiho prošlo, a čini mi se da SBB ima sada monopol. Zanima me da li grešim ili ne:).
    Pozz
  • nesa

    23.02.2012 12:22
    kanal 9
    Bravo za kanal 9 uaaaa!!!monopolisti vratite novu tv.
  • Пера

    23.02.2012 10:09
    Шорош-монопол
    Није у питању само кабловска мрежа већ цела држава!
  • -

    23.02.2012 09:49
    -
    bas nas smaraju. postoji onaj koji je pop medijima pa neka se njemu obrate

    ja cu ponoviti da mi kanal 9 uopste nije potreban.
    kao i duge, mostovi i ostala domaca sr.nj.
  • Nebojsa

    23.02.2012 09:42
    Redovan gledalac vrhunskog kanala 9
    Zaista se radujem abog kanala 9 takva produkcija vrhunski voditelji ,nezavistan informativni program ,zaista ste vrh .
    Salim se naravno ,na tom kanalu svega ima sem kvaliteta ,zabave i informacija
  • novosađanka

    23.02.2012 09:40
    Pobedio David golijata.

    Žalosno je što je do ovoga uopšte došlo, što neko misli da može da radi mimo zakona, još je žalosnije što država nije odmah preduzela sve što je potrebno da zaštiti svoje interese (jer Kanal 9 plaća državi za frekvenciju).

    Drago mi je zbog ove pozitivne presude, samo napred Kanal 9!
  • 23.02.2012 09:37
    SBB je u najmanju ruku čudna firma. Ni malo mi nije drago što u NS faktički imaju monopol. Izbor programa je sve gori, sve je više muzičkih, sportskih, dečjih i tabloidnih kanala, a sve manje ozbiljnih. Nemam ništa protiv bilo kog kanala, ali zašto nema BBC-ijevih kanala, zašto nema italijanskih, francuskih, španskih, nema više ni crnogorskog..? Gde je TV NOVA koju su ukinuli sa idiotskim objašnjenjem da su to navodno vlasnici ove stanice sami tražili? Da poverujemo kako ne žele da ih što više ljudi gleda i da time bude skuplji reklamni prostor? A šta reći o skremblovanju HRT-a čim ide neki sportski program, pa makar bio krajnje lokalne prorode (susret dva lokalna tima za koje niko kod nas nije niti čuo)? Tu nasam uspeo da nazrem bilo kakvu, ni elementarnu logiku. Njih skrembluju, a dešava se da u to isto vreme na domaća dva kanala ide isti taj sporstki događaj, bez skremblovanja! Da apsurd bude veći, isti taj SBB u Beogradu ne skrembluje ništa, pogotovo u "digital" paketu! Užasno me nervira ta njihova arogancija. Zašto im se dozvoljava monopol? Nije im trebalo dopustiti da kupe KDS, kojim sada upravljaju na isti arogantni način?
  • Zlatko

    23.02.2012 09:05
    Bravo za Kanal 9
    Uaaaa monopolisti! Ipak nije red da nam samo vi svaki čas menjate programe koje ćemo gledati! Pitaju se i novosađani šta žele da gledaju! A sada nam i Novu vratite!
  • Radio 021

    23.02.2012 08:49
    saopštenje
    Molimo Vas da ponovo pošaljete komentare na ovu vest jer je dva puta postavljena pa su se svi pristigli komentari automatski izbrisali.

    Hvala na razumevanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna